DOBRO DOŠLI

Dobro došli na stranice hotela Orion, smještenog na prekrasnoj dalmatinskoj obali. Orion je idealan za odmor s djecom kao i romantičan odmor u dvoje. Pozicioniran je na samom ulazu u Vodice te pruža idealno utočište, bilo da putujete iz strasti, razonode, poslovnih obveza ili rekreacije. Na raspolaganju su Vam jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne te obiteljske sobe s balkonom, klima uređajem i TV-om. U sklopu hotela je i restoran koji nudi bogat izbor ukusnih jela, posebno tradicionalne dalmatinske i mediteranske specijalitete, što je ujedno i najbolja preporuka za restoran. Uživajte u svakom detalju Vašeg objeda i zajedničkih druženja! Gosti u ljetnim mjesecima mogu uživati u vanjskom bazenu sa hidromasažom i drugim funkcijama, a tu je i dječji kutak s ljuljačkom. Također, hotel raspolaže besplatnim privatnim parkiralištem. Najbliža plaža je udaljena svega 400 m od hotela. Na plaži su dostupne usluge najma ležaljki, suncobrana, jet-ski, rani caffe barovi i noćni klubovi. Ukoliko ste željni prirode, u blizini Vodica nalaze se dva nacionalna parka, NP Krka i NP Kornati.

45Soba
3Bar
1Bazen
5000Klijenata

Naše usluge

O nama

SMJEŠTAJ

Hotel nudi smještaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, od kojih je većina klimatizirana i opremljena TV i SAT, te smještaj u 2-krevetnim i 4-krevetnim apartmanima u centralnoj zgradi ali i u novoizgrađenoj depandansi.

O nama

GASTRO PONUDA

Hotel ima vlastiti restoran, te se posebno ponosi svojom izvrsnom domaćom kuhinjom s bogatim menijem. Također u kompleksu ovog obiteljskog hotela nalaze se još i pizzerija, velika terasa, te otvoreni bazen s aperitiv-barom.